Utleie


Lån mens din bil er på service

Vi vet alle hvor avhengige vi er av bilene våre. Siden Henry Ford masseproduserte sin Ford, så har mennesket i den Vestlige verden benyttet seg av disse siden. Uansett om bilene har utviklet seg med elektriske og hydrogen motorer, så har bilen fortsatt å være den samme gamle. De fleste av oss greier oss nok ikke uten den eneste dag. Enten det er å komme seg på jobb eller skole, eller kanskje kjøre andre rundt, slik som barn, så trenger vi bilene våre. Så hva gjør en da når bilen må repareres?

 

Hva gjør du nå?

Etter du har kjørt bilen på verksted er det fort gjort å stå der med hånda i lua en god stund. Ikke alle har den luksusen at de kan gå eller sykle til jobb og andre aktiviteter. Ofte bor vi langt nok unna til at dette ikke alltid er et alternativ. Spesielt ille er det på vinterstid. Så hva gjør en egentlig da? Et godt alternativ er å se seg om for midlertidige transportmidler. De fleste tenker nok kanskje da på å spørre et familiemedlem. Det finnes dog et bedre alternativ der ute. Har du tenkt på at du kanskje skal leie en bil?

 

Se etter leiebiler

Kanskje har du aldri leid en bil i hele ditt liv, og det setter faktisk det hele litt i perspektiv hva gjelder hvor avhengig du er av din bil. Dersom du velger dette alternativet finnes det dog mange gode ruter du kan gå. Et eksempel er å bare rett og slett søke opp på Google hvor leiebilene i nærheten er. Da kan du enkelt se alternativene, og ikke minst sammenligne priser og utvalg. Det vil spare deg mye tid i stedet for alternativet som er å reise rundt til utleierne.

 

Tilbake på veien

Når du leier inn en bil mens din egen er på service, så løser du et massivt problem. Ikke lenger trenger du å bekymre deg for å komme deg dit du skal. Det eneste som kan være ulempen med å leie en bil er at du fort blir vant til en høyere kvalitet enn din egen. Disse er nemlig ofte i mye bedre standard og er fort verdt noen kroner mer. Det er derimot en liten pris å betale for å igjen ha transport dit du trenger det. Dersom bilen er på verksted så kan du anskaffe leiebil i dag!

 

Andre typer leiebil

Vi har samarbeid med Herz og SkandiTrip RV for lengre reiser.